реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 7 » Громадській раді при ОДА не вдалося розглянути жодне питання
19:15
Громадській раді при ОДА не вдалося розглянути жодне питання
Громадській раді при ОДА не вдалося розглянути жодне питання Громадська рада при облдержадміністрації вкотре зібралась без кворуму – із більш ніж ста сімдесяти чоловік прийшло тільки вісімдесят сім. А тому такі питання як обрання заступника голови, планування роботи на друге півріччя лишились нерозглянутими. Голова ради Вадим Антошин подав пропозицію щодо відсторонення від роботи тих членів Громадської ради, які не з’являються на засідання без поважних причин. Але, знов-таки, без кворуму рішення прийняти не можна.

Говорили і про роботу швидкої допомоги, і про волонтерів, і про корупцію, але в основному це були перегукування між членами ради. Питання, які все-таки було розглянуто, — умови життя військовослужбовців, яких перевели у Чернігів із Житомира і розташували на базі колишнього полку зв’язку. Голова ради звернувся до громадськості за допомогою у вирішенні цього питання.

На збори був запрошений прокурор області Віктор Носенко. Він звітував перед громадськістю про роботу прокуратури за останні півроку щодо боротьби з корупцією та по деяких актуальних кримінальних провадженнях. Члени Громадської ради скаржилися прокурору області на роботу тієї ж таки прокуратури та судів, піднімали проблему Ялівщини.
Основним питанням наступного засідання Громадської ради буде створення робочої групи для контролю за явкою її членів.

Джерело: Сіверцентр





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 859 | Теги: громадськість, Чернігів, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar