реклама партнерів:
Головна » 2022 » Травень » 18 » Яку роботу нині можна знайти в Чернігові?
08:19
Яку роботу нині можна знайти в Чернігові?
Яку роботу нині можна знайти в Чернігові? На початку квітня російські загарбники були вибиті з області. З того часу окупанти час від часу обстрілюють прикордонні території, але попри це місто та область починають "оживати". Люди повертаються у свої домівки, а підприємства, фірми, магазини... знову починають працювати. Яку роботу сьогодні можна знайти в Чернігові? Кого шукають роботодавці міста?

Чернігову потрібні робочі руки!
У потерпілому від обстрілу Чернігові розпочалася робота з відновлення міста, активізувалися як комунальні служби, так і будівельні компанії. Потрібні водії спец. техніки, спеціалісти по водо-, тепло-, газо-, електропостачанню, благоустрою. Найчастіше всього роботодавці Чернігова шукають:
столяр — займається механічною обробкою будівельних матеріалів, найчастіше дерева. Цей фахівець збирає будинки, міжповерхові перекриття, виконує монтаж даху, встановлює вікна та двері;
каменяр — зводить або ремонтує інженерні споруди з різних матеріалів, викладає несучі стіни, арки, колони, пішохідні зони, мостові, монтує залізобетонні плити;
машиніст крану — керує цією величезною машиною, без якої не може обійтись жодне масштабне будівництво. Його завдання – переміщати матеріали, брати участь у складальних, вантажних, монтажних роботах.

Кого ще шукають роботодавці Чернігова
1. IT-фахівець — поняття що об'єднує безліч професій, від програміста, до адміністратора мережі, розробника рішень, технічного інженера. Потреба таких кадрів перевищує всі мислимі межі. Компанії потребують системних адміністраторів, програмістів та веброзробників. А з огляду на постійний розвиток цієї сфери, попит на IT-фахівців зростатиме з кожним роком. Слід зазначити, що для таких фахівців є віддалена робота з хорошою заробітною платою, знайти яку можна на порталі з працевлаштування Jooble.
2. Інженер-проектувальник — займається розробкою схем та точних планів конструкцій. Такі фахівці працюють у різних галузях. Наприклад, проектувальник інженерних комунікацій розробляє схеми розташування у будинках інженерних систем, виконує креслення, погоджує їх, вносить необхідні зміни. Інженер-проектувальник об'єктів будівництва робить на основі проекту, розробленого архітекторами, повний комплект креслень майбутньої будівельної конструкції. Але є й інші напрями цієї професії: інженер проектувальник систем електропостачання, інженер-проектувальник автомобільних доріг та ін.
3. Юрист. Мають великий попит на ринку праці Чернігова, але тут потрібний серйозний досвід, який приходить з роками. Це, так би мовити, робота на перспективу. Фахівці з юридичною освітою необхідні практично в будь-якій організації.
4. Медик. Попри те, що й у минулому професія лікаря була популярною і нестачі в абітурієнтах медінститути не відчували ніколи, зараз спостерігається потреба у працівниках медичної сфери. При цьому особливо потрібні спеціалісти вузького профілю: дієтологи, логопеди, офтальмологи, отоларингологи. Але медиків спостерігається явний дефіцит і ця галузь зустріне з радістю фахівця будь-якого профілю. Найбільш високооплачуваними залишаються стоматологи.
5. Маркетолог. Необхідні практично у будь-якій сфері діяльності. Перенасиченому товарами та послугами ринку потрібні грамотні маркетологи, яких зараз дуже мало. Ці спеціалісти покликані проводити моніторинг ринку та прогнозувати, яка продукція чи послуга потрібна в цей час.
Пам'ятайте! Працюйте над пошуком роботи потрібно кожен день! Щоранку переглядайте нові оголошення про вакансії; відправляйте резюме до відповідних компаній; уточнюйте долю вашого резюме у тих компаніях, які не відповіли на ваші листи; у разі відмови після співбесіди, просіть у рекрутерів пораду, що вам потрібно зробити, щоб у наступній компанії досягти успіху. Не сидіть склавши руки! Швидко знаходять роботу лише наполегливі претенденти!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1162 | Теги: фахівці, підприємства, робота, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar