реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 26 » Капела бандуристів ім. Остапа Вересая вшанувала український прапор
20:06
Капела бандуристів ім. Остапа Вересая вшанувала український прапор
Капела бандуристів ім. Остапа Вересая вшанувала український прапор Капела бандуристів ім. Остапа Вересая Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (керівники - заслужена артистка України Раїса Борщ та заслужений працівник культури України Микола Борщ) приєдналася до всесвітнього флешмобу щодо вшанування українського прапора.

23 серпня 2019 року, в День державного прапора України, артисти з синьо-жовтими знаменами прийшли до пам'ятника Борцям за волю і незалежність України, що розташований поблизу козацького Катерининського собору у Чернігові, та виконали кілька українських патріотичних і духовних пісень. Для гостей і жителів Чернігова прозвучала "Молитва за Україну" (муз. М. Лисенка, сл. О. Кониського), пісня "Прапор України" (муз. О. Білаша, сл. О. Олеся), гімн Українських січових стрільців "Ой у лузі червона калина" та Боже, Україну Збережи (слова і музика Т.Петриненка).

Джерело: прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1370 | Теги: капела бандуристів Вересая, Чернігів, День прапора, концерт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar