реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 30 » Хто претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації?
19:45
Хто претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації?
Хто претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації? Андрій Прокопенко – один з кандидатів на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації. Цю інформацію він підтвердив у відеозверненні, опублікованому на своїй сторінці в Фейсбук. Таким чином Андрій Прокопенко відповів на заяви керівника обласного осередку «Всеукраїнського об’єднання добровольців» Віктора Іллюшка, озвучені напередодні на прес-конференції в Чернігові.

«Дійсно, я є одним з декількох можливих претендентів на посаду керівника Чернігівської обласної адміністрації. Але там багато різних достойних людей і кого з них вибере президент – ніхто не знає.»

Нагадаємо, в середу, 28 серпня, на прес-конференції в Чернігові керівник «Всеукраїнського об’єднання добровольців» у Чернігівській області Віктор Іллюшко назвав прізвища семи можливих претендентів на голову облдержадміністрації.

Віктор Іллюшко, керівник осередку «Всеукраїнського об’єднання добровольців» в області: «Микола Звєрєв, Сергій Аверченко, Володимир Ткаченко, Арсен Дідур, Іван Фурсенко, Дмитро Іванов та Андрій Прокопенко.»

Микола Звєрєв це екс-голова Чернігівської облради, Сергій Аверченко екс-нардеп та керівник Державного управління справами, Володимир Ткаченко – кандидат у нардепи за 205 округом на останніх виборах до Верховної Ради. Арсен Дідур – нинішній заступник голови Чернігівської облради. Дмитро Іванов – депутат облради. Іван Фурсенко - перший заступник керівника Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад. У лютому ми повідомляли, що претендував на посаду першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації. Її тоді очолював Олександр Мисник.

Про Андрія Прокопенка відомо те, що він закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат філософських наук. У 2012-2013 роках Андрій Прокопенко працював радником Віце-президента, а згодом очолював один з департаментів нафтової компанії ТНК-ВР(Бі-Пі).

З 2015 року очолює компанію “Прокопенко та партнери”, яка спеціалізується на управлінні виборчими кампаніями, стратегічних та кризових комунікаціях.

На парламентських виборах 2019 року очолював Одеський обласний штаб "Слуги народу".

За матеріалами UA:Чернігів



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1200 | Теги: Чернігів, голова ОДА, кадри | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar