реклама партнерів:
Головна » 2022 » Вересень » 4 » Кількість травмованих внаслідок вибуху на Валу у Чернігові зросла до 15 людей
20:22
Кількість травмованих внаслідок вибуху на Валу у Чернігові зросла до 15 людей
Кількість травмованих внаслідок вибуху на Валу у Чернігові зросла до 15 людей Кількість постраждалих від вибуху на чернігівському Валу зросла до 15 людей. Інформацію станом на 16:19 4 вересня в телемарафоні "Єдині новини" підтвердив начальник ОВА В'ячеслав Чаус.

Зі слів радника начальника ОВА Андрія Подорвана, протягом 4 вересня до лікарень міста звернулися ще кілька чернігівців, які під час вибуху перебували поряд із демонстраційним стендом. Наразі відомо, що серед них вісім дітей (віком від 2 до 12 років), двоє з яких перебувають у дитячій лікарні, шестеро дорослих цивільних та один військовий, який нині у військовому шпиталі.

До травматологічного відділення міської лікарні №2 потрапила і мама дворічного хлопчика. За словами керівника медичного закладу Владислава Кухаря, стан жінки задовільний. За сприятливих умов її можуть виписати вже через 2-3 дні.
Стан хлопчика стабільно важкий і не дозволяє його транспортувати. За словами в.о. гендиректорки обласної дитячої лікарні Тетяни Лебедєвої, він досі перебуває у реанімації. Нагадаємо, хлопчик отримав осколкове поранення обличчя. Вчора, 3 вересня, його прооперували, операція тривала понад шість годин.

Вибух стався 3 вересня близько 13:30 на Валу у Чернігові. За даними слідства, під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільним зброю та боєприпаси. Під час демонстрації один з боєприпасів здетонував.
Кримінальне провадження відкрили за статтею "порушення правил поводження зі зброєю". Досудове слідство здійснює ДБР під процесуальним керівництвом Чернігівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального округу.

Джерело: Суспільне Чернігів



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1766 | Теги: дитина, ярмарок, Чернігів, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar