реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 6 » Масовий фалешмоб "22PushUpChallenge" у Чернігові. Фото
19:32
Масовий фалешмоб "22PushUpChallenge" у Чернігові. Фото
Масовий фалешмоб Масовий фалешмоб "22PushUpChallenge" пройшов у неділю в Чернігові на в'їзді в місто.Участь у ньому взяли ветерани АТО, військові, студенти, спортсмени та інші мешканці обласного центру.

"Зараз нас тут близько тисячі людей разом із дітьми. Тут присутні учасники бойових дій, кадрові військові, курсанти академії, ліцеїсти, студенти, керівники обласної адміністрації, міської ради та інші мешканці нашого славетного міста Чернігів. Враховуючи події, що зараз відбуваються в Авдіївці і по всій лінії розмежування, я пропоную вшанувати пам'ять наших загиблих бійців хвилиною мовчання", - такі слова дали старт цьому флешмобу в Чернігові.

Після вшанування полеглих на війні учасники віджалися від землі 22 рази.

Перед цим захід був освячений архієпископом Чернігівським і Ніжинським УПЦ (КП) Євстратієм.

Естафету проведення флешмобу Чернігів прийняв від Житомира, а передав Львову.

"22 PushUp Challenge" - флешмоб, започаткований 2016 року в США (22 - бо з'ясувалося, що близько 22 ветеранів щодня накладають на себе руки). Для попередження самогубств серед ветеранів було вирішено задіяти й нестандартні методи - так був започаткований рух 22Kill. Його головна ідея - підтримка учасників бойових дій з посттравматичним синдромом. Цей рух набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. За умовами флешмобу, його учасники мають 22 дні віджиматися 22 рази перед відеокамерою, викладати відео в соцмережу і передавати естафету далі.

За матеріалами сайту міськради.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 876 | Теги: 22PushupChallenge, флешмоб, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar