реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 12 » Матері загиблих воїнів захищають чернігівську "Просвіту"
14:11
Матері загиблих воїнів захищають чернігівську "Просвіту"
Матері загиблих воїнів захищають чернігівську Всебічно підтримувати родини загиблих воїнів АТО – наш моральний обов’язок

Голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив: "Вранці зустрівся з представницями ГО «Родина Воїна» - Оленою Запекою та Людмилою Бруй. В ході розмови матері загиблих воїнів АТО розповіли, над чим нині працює їх організація, а також озвучили проблемні питання. Особливо непокоїть жінок ймовірність залишитись без офісного приміщення. Відповідне рішення по приватизації будівлі «Просвіти», де працює громадська організація, було внесено депутатами обласної ради на позачерговому засіданні".

«Нещодавно дізналися про наше можливе виселення з «Просвіти», пов’язане з її продажем. Якщо це станеться, «Родина Воїна» залишиться просто неба. Адже коштів на оренду нам не виділяють», – повідомила Олена Запека.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко каже: "На моє переконання, органи місцевого самоврядування мають слугувати реальною опорою для таких організацій як «Родина Воїна». Доручив розглянути можливість сприяння облдержадміністрації у вирішенні всіх озвучених питань".

Джерело: Сіверщина



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 573 | Теги: Родина воїна, Просвіта, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar