реклама партнерів:
Головна » 2024 » Жовтень » 1 » Міць та сміливість: На Чернігівщині відзначили День захисників та захисниць України
19:23
Міць та сміливість: На Чернігівщині відзначили День захисників та захисниць України
Міць та сміливість: На Чернігівщині відзначили День захисників та захисниць України Сьогодні, у День захисників та захисниць України на прикордонній Чернігівщині дякували чоловікам і жінкам, які в лавах Сил оборони захищають волю, незалежність та цілісність нашої держави і її жителів.
Заступники голови обласної державної адміністрації Іван Ващенко та Дмитро Синенко відвідали підрозділи Збройних сил України та Державної прикордонної служби, що виконують бойові завдання на території області. Поспілкувалися з воїнами та передали дрони, засоби живлення, а також - почесні відзнаки для оборонців.
Вранці цього дня громада Чернігівщини зібралася біля меморіальної стели загиблим воїнам на Красній площі, щоб разом з усією країною вшанувати хвилиною мовчання тих, хто віддав найбільше, аби решта українців мали майбутнє — на вільній землі.
- Наші воїни вперто тримають кожен сантиметр української землі, - сказав начальник ОВА В’ячеслав Чаус. - Дякую, що маєте сміливість боротися за сво Дякую, що віддано. [...] Схиляємо голови перед вірністю тих, хто загинув у боротьбі за Україну.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації








Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 527 | Теги: День захисників і захисниць України, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

Всього коментарів: 0
avatar