реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Міліція перевіряє інформацію про підкуп виборців
18:18
Міліція перевіряє інформацію про підкуп виборців
Міліція перевіряє інформацію про підкуп виборців Увечері 25 жовтня до чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС надійшло телефонне повідомлення про підкуп виборців, який відбувається в орендованому приміщенні в центральній частині міста. Для реагування на сигнал до місця події було направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу та області.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
За вказаною адресою правоохоронців зустріли представники однієї з політичних сил, які повідомили, що виявили правопорушення. За їх словами, в цьому приміщенні представники іншої політичної сили здійснювали підкуп виборців, роздаючи їм по 100 гривень.

При огляді місця події працівники міліції виявили та вилучили аркуші паперу, які містили списки громадян з підписами та номерами телефонів, а також понад 50 грошових купюр номіналом 100 гривень кожна.

Водночас дві жінки, що перебували в приміщенні й на яких заявник вказав як на виконавців підкупу виборців, категорично заперечили факт вчинення правопорушення. Зі слів представника політичної сили, яка орендувала офіс, тут проводився розрахунок з активістами-агітаторами за роботу під час передвиборчої кампанії.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця, учасника референдуму), яка передбачає покарання аж до обмеження волі на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 917 | Теги: підкуп, Чернігів, виборці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar