реклама партнерів:
Головна » 2022 » Вересень » 27 » Мистецтво – на підтримку ЗСУ
08:27
Мистецтво – на підтримку ЗСУ
Мистецтво – на підтримку ЗСУ Протягом серпня-вересня поточного року творчий склад Чернігівського академічного облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка втілив низку мистецьких проектів, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, духовної міцності чернігівців, усіх захисників рідної землі. У підготовці нової концертної програми «З Україною в серці», що відбулася на сцені театру 24 вересня, були задіяні артисти драми, балету та оркестру театру.

В ході концертної програми, зважаючи, що 21 вересня у Чернігові не проводилось урочистих заходів з нагоди Дня міста, шевченківці привітали чернігівців з нещодавно відзначеним Днем міста Чернігова, який у березні цього року був удостоєний почесного звання «Міто-герой».

Концертну програму розпочав оркестр театру під орудою заслуженого артиста України Олексія Рощака. Глядацька зала з прихильністю зустрічала сольні виступи артистів Владислава Лещенка, Валентина Кореня, Альберта Лукашова, Станіслава Аракільна, які виконували народні українські пісні та сучасні твори вітчизняних авторів. Яскравим розмаїттям прикрасили концертну програми тематичні хореографічні композиції: «Без тебе», «Дует Лукаша і Мавки», «Журавлі», «Помста», «Ти дочекайся мене», «Карпати» у виконанні артистів балету Віталіни Брагіди, Вадима Кирильченка, Дмитра Лойченка, Анастасії Сальникової, Антоніни Сидоренко. Вдячні глядачі захоплено підтримували їх дружними оплесками.

Наприкінці програми чарівна ведуча заслужена артистка України Наталія Максименко побажала присутнім, усім захисникам Української держави стійкості, мужності і непохитної віри у нашу перемогу, адже «З Україною в серці ми все здолаємо!»

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру
Фото: Ганна Колеснікова




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1462 | Теги: ЗСУ, Чернігів, концерт, Театр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar