реклама партнерів:
Головна » 2024 » Жовтень » 12 » Музика і живопис в укритті
20:44
Музика і живопис в укритті
Музика і живопис в укритті Концерт The RIVERS у Чернігові під час безперервних повітряних тривог 10 жовтня став справжнім острівцем мистецького натхнення .
Ми вимкнули на мобільних сповіщення про тривоги. І на дві години майже забули, що живемо у прифронтовому місті.
Музиканти Свейнунг Найгаард Sveinung Nygaard та Ілля Гергуль Ilya Herhul подарували присутнім унікальне поєднання музики й живопису – з 12-ма картинами Віктора Онищенка. Про що тільки не подумалося у цей час. Чого тільки не згадалося!
Дійство відбулася в укритті @Чернігівського художнього музею ім Галагана — знаковому місці для шанувальників культури – мистецькому просторі «ПідВал». Це спільний захід музею і молодіжного драматичного театру #АмаТеа .
Під історичним склепінням добре мандрувалося в часі під віртуозну гру на різноманітних інструментах і рухомі картини Віктора Онищенка. На стіні демонструвалося 12 його рухомих творів, що створили справжню синергію звуку та кольору, даруючи неповторний візуально-музичний ефект.
Гітари, трикутник, що нагадує звуки скрипки, електроніка — кожен звук створював власний діалог із полотнами. І з нами.
Як не згадати, слухаючи спокійну музику , що ЦЕ БУВ Всесвітній день психічного здоров'я. Він відзначався саме 10 жовтня.
Дякую за запрошення Olena Rosstalna та Юрій Ткач .

Владислав Савенок







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 553 | Теги: художній музей, The RIVERS, Владислав Савенок, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

Всього коментарів: 0
avatar