реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » На Чернігівщині на п'ять років засуджено інформатора терористів
21:05
На Чернігівщині на п'ять років засуджено інформатора терористів
На Чернігівщині на п'ять років засуджено інформатора терористів Апеляційний суд Чернігівської області залишив без змін вирок Новозаводського районного суду, винесений поплічнику терористів, який збирав розвіддані для бойовиків т.зв. «ДНР». Відповідно до вироку суду першої інстанції зловмисника було засуджено до п’яти років позбавлення волі.
Співробітники контррозвідки СБУ затримали інформатора терористів у березні 2015 року на території Чернігівської області.

Уродженець Краматорська за вказівкою бойовиків збирав та передавав інформацію про місця дислокації та переміщення військової техніки сил АТО у місті, особовий склад, вів спостереження за українськими блокпостами. Крім того, зловмисник корегував артилерійський вогонь по місцях розташування ЗС України.

У січні ц.р. поплічник терористів переїхав до Чернігівської області, влаштувався працювати єгерем та продовжив постачати відомості бойовикам.

Суд визнав зловмисника винним за ч. 1 ст.258-3 (сприяння діяльності терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу Украъни.

За інформацією прес-служби України.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 797 | Теги: Чернігівщина, терорист, сбу | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar