реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 11 » На Чернігівщині правоохоронці припинили обробку "лівої" деревини
16:45
На Чернігівщині правоохоронці припинили обробку "лівої" деревини
На Чернігівщині правоохоронці припинили обробку Співробітниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Чернігівській області викрито факт незаконного придбання, зберігання та переробки лісопродукції на території Новгород-Cіверського району.
У ході проведення перевірки роботи приватного деревообробного підприємства (пилорами) в Новгород-сіверському районі, співробітники міліції виявили близько 50 м3 лісопродукції невідомого походження, без відповідних документів. Із даної деревини з метою збуту виготовлялись різні лісоматеріали.

Збитки, завдані державним інтересам, попередньо склали понад 300 тис. грн.

Слідчим відділом Новгород-Сіверського райвідділу УМВС за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 198 Кримінального кодексу України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом), що передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.
На даний час тривають слідчо-оперативні заходи, з метою встановлення всіх обставин правопорушення. Діяльність пилорами тимчасово припинена.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 907 | Теги: лісопродукція, Новгород-Сіверський, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar