реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 22 » На Чернігівщині в результаті ДТП загинуло троє людей. Фото
16:52
На Чернігівщині в результаті ДТП загинуло троє людей. Фото
На Чернігівщині в результаті ДТП загинуло троє людей. Фото На Чернігівщині правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинуло троє людей, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області

Внаслідок страшної ДТП, що сталася на Чернігівщині, вижив тільки водій, медики констатували у нього травми голови, грудної клітини, живота і закритий перелом передпліччя.

22 жовтня близько 7 ранку на автодорозі Іванівська Слобода - Вікторівка Чернігівського району водій автомобіля ВАЗ-2107, рухаючись в напрямку с. Вікторівка, на заокругленні дороги не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, з'їхав в правий кювет та скоїв наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок ДТП троє пасажирів (двоє чоловіків і жінка) загинули на місці пригоди, водій отримав тілесні ушкодження і госпіталізований до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні №2.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 980 | Теги: Чернігівщина, ДТП | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar