реклама партнерів:
Головна » 2020 » Травень » 6 » На Чернігівщині випробовується модернізоваий дослідний зразок танку Т72
19:20
На Чернігівщині випробовується модернізоваий дослідний зразок танку Т72
На Чернігівщині випробовується модернізоваий дослідний зразок танку Т72 На Чернігівщині поблизу селища Гончарівське випробувальною бригадою Державного науково-дослідного інституту випробувань та сертифікації озброєння і військової техніки проводиться черговий етап визначальних відомчих випробувань модернізованого дослідного зразка танку Т72.
Під час випробувань з метою оцінки ефективності озброєння дослідного зразка виконана штатна стрільба керованою ракетою «Комбат».

Фахівцями інституту проведено вимірювання точності траєкторних параметрів (дальність, швидкісні характеристики, просторові координати) руху ракети за допомогою радарної системи MFTR210040, яка автоматично супроводжувала її за допомогою радіолокаційного каналу з одночасною відеореєстрацією.

Радарна система MFTR210040 фіксує з високою точністю траєкторні параметри ракетних і артилерійських боєприпасів всіх калібрів, а також літаків і БпЛА і записує всі траєкторні параметри об’єкту та може відтворити їх в будь-якій конкретній точці польоту. Максимальна дальність супроводження об’єктів (залежно від метеоумов та ЕПР об’єкту) до 250 км.

На даний час ДНДІВСОВТ проводить обробку отриманих результатів, після чого випробування будуть продовжені.

Джерело: Пресслужба Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1127 | Теги: Т72, Гончарівськ, випробовування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar