реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 23 » На Донбасі загинув чернігівець Микола Денисов
19:08
На Донбасі загинув чернігівець Микола Денисов
На Донбасі загинув чернігівець Микола Денисов 22 березня 2019 року військовослужбовець військової служби за контрактом старший сержант ДЕНИСОВ Микола Віталійович, начальник групи охорони та патрульно-постової служби взводу охорони та патрульно-постової служби роти ВСП Чернігівського ЗВ ВСП, трагічно загинув під час відрядження до військової комендатури міста Констянтинівка, Донецької області. Розслідування всіх обставин загибелі триває, повідомляє в соцмережі Facebook Військова служба правопорядку у Збройних силах України.

Микола Віталійович Денисов розпочав службу в 2014 році добровольцем в 13 батальйоні територіальної оборони. Брав участь в обороні міста Дебальцево, за що був нагороджений орденом «За мужність». В 2015 році свідомо прийняв рішення продовжити службу та був призваний Чернігівським міським військкоматом до лав військових правоохоронців.

Військовослужбовці Військової служби правопорядку Збройних Сил України висловлюють свої співчуття родині Денисових з приводу трагічної загибелі їхнього сина та брата.
Вічна пам'ять захиснику України. Герої не вмирають!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 791 | Теги: Співчуття, Микола Денисов, Донбас | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar