реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 24 » На екрани виходить фільм про Іловайську трагедію, який знімали в Корюківці
10:14
На екрани виходить фільм про Іловайську трагедію, який знімали в Корюківці
На екрани виходить фільм про Іловайську трагедію, який знімали в Корюківці Військова драма «Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас» заснована на реальних історіях ветеранів-добровольців. Знімали фільм у Києві, Кіровоградській області та в Корюківці.
Прем'єра запланована на 29 серпня.

Про сюжет стрічки розповідає «Планета кіно». Серпень 2014 року. Командир штурмової групи батальйону «Донбас» Тарас Костанчук (позивний Бішут) отримує тяжкі поранення в боях за Іловайськ. Він не має змоги пересуватись на рівні зі здоровими бійцями й залишається в наповненому ворожими військами місті. Бішут виживає завдяки допомозі місцевих жителів, які його переховують та дбають про нього. Тим часом військового розшукує російський офіцер Рунков, окупаційний комендант Іловайська.

Сценарій до фільму написав Михайло Бриних, який понад два роки збирав матеріали, використовуючи спогади ветеранів та публікації в пресі. Аби правдиво зобразити події, режисер залучив до зйомок не лише професійних акторів, а й безпосередніх учасників тих подій. Бійці батальйону «Донбас» самі спонсорували проект та впродовж 4 місяців вчили акторів поводитися зі зброєю, аби уникнути «штучної» атмосфери у кадрі.

Джерело: susidy.city



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1113 | Теги: Корюківка, Іловайська трагедія, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar