реклама партнерів:
Головна » 2019 » Березень » 26 » Національна гвардія України відзначає п’яту річницю створення
14:40
Національна гвардія України відзначає п’яту річницю створення
Національна гвардія України відзначає п’яту річницю створення Сьогодні, 26 березня, заступник міського голови – керуючий справами виконкому Чернігівської міської ради Сергій Фесенко привітав військовослужбовців Національної гвардії з професійним святом. Урочисті заходи відбулися на території 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066. Особовий склад батальйону, який знаходиться в Чернігові, налічує близько 300 військовослужбовців, повідомляє прес-служба міськради.

Як відомо, бійці Національної гвардії України з перших днів АТО знаходились у зоні бойових дій, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

З нагоди 5-ої річниці створення Національної гвардії України Сергій Фесенко вручив Почесні грамоти Чернігівської міської ради та виконавчого комітету військовослужбовцям 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 Національної гвардії України Зубуту Владиславу Олексійовичу та Осипець Орині Володимирівні, Подяка Чернігівського міського голови оголошена військовослужбовцям Зенченко Артему Сергійовичу та Сєрович Владиславу Олександровичу.

Довідка.

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства Внутрішніх Справ України та має правоохоронні функції. Національна гвардія України в Чернігові та області представлена військовою частиною – 3-й стрілецький батальйон військової частини 3066.

З 2001 року до складу батальйону входить рота патрульно-постової служби, яка здійснює охорону громадського порядку на вулицях міста. Жоден масовий захід у місті не проводиться без залучення особового складу патрульного підрозділу, який в повній мірі виконує покладені на нього обов’язки.

На початку 2014 року особовий склад батальйону виконував службово-бойові завдання по захисту адміністративних будівель в містах Харкові та Донецьку.

З початком проведення антитерористичної операції на сході України, особовий склад батальйону один з перших вирушив у район бойових дій, виконував бойові задачі в місті Слов’янськ, стояв на обороні міста Маріуполя, виконував завдання на блок-постах. Більшість військовослужбовців пройшли кілька ротацій на сході України.

Батальйон є однією з підшефних військових частин Чернігівської міської ради, щороку відповідно до міської Програми шефської допомоги військовій частині надається фінансова допомога.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 649 | Теги: маріуполь, Національна гвардія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar