реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя - 210 років!
09:59
Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя - 210 років!
Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя - 210 років! 15 жовтня голова обласної ради Микола Звєрєв в'язав участь в урочистих зборах з нагоди святкування 210-ї річниці від часу створення Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Микола Звєрєв привітав професорів, викладачів, аспірантів, студентів, гостей зі знаковою подією. Він висловив вдячність всім поколінням, які будували, плекали, примножували ніжинську вищу школу з її історією і традиціями, закладеними сотні років тому.

- Ви – гордість України, адже в усі часи зберігали духовний, освітянський, культурний, інтелектуальний рівень вищого ґатунку, а головне – ви зберегли душу української нації, - підкреслив очільник обласної представницької влади.

За словами керівника, багатьом нинішнім реформаторам варто було б повчитися саме в Ніжині, аби побачити, відчути й зрозуміти багатовікові традиції цього навчального закладу. Тоді, мабуть, і реформи були б дещо іншими, кращими.

Микола Звєрєв побажав усім присутнім міцного здоров'я, миру і добра. Також за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 210-ї річниці з дня заснування Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя керівник вручив почесні грамоти і нагрудні знаки до них кандидату педагогічних наук, доценту кафедри німецької мови Світлані Благініній та кандидату філологічних наук, доценту кафедри російської мови та перекладу Ніжинського державного університету Надії Бондар.

Привітати Ніжинську вищу школу з ювілеєм також прийшли народний депутат України Олександр Кодола, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Биконя, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, Ніжинський міський голова Анатолій Лінник, ректор Чернігівського національного технологічного університету, депутат обласної ради Сергій Шкарлет та інші.

Цього ж дня у рамках заходів святкування ювілею відбулися покладання квітів до пам'ятників І. Безбородьку та М. Гоголю; екскурсії до музеїв університету – музею історії Ніжинської вищої школи, музею М. Гоголя, Зоологічного музею, картинної галереї, музею рідкісної книги, а також святковий концерт.

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради за інформацією Олени Найди,
Фото газети «Ніжинський вісник», оргвідділу Ніжинської районної ради




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 993 | Теги: Ніжин, університет ім. Гоголя | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar