реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Новий поворот справи Юрія Євтушенка: каже, що гроші - його
16:32
Новий поворот справи Юрія Євтушенка: каже, що гроші - його
Новий поворот справи Юрія Євтушенка: каже, що гроші - його Адвокат Михайло Завгородній що, за його словами, представляє інтереси звинуваченого у фінансових оборудках начальника департаменту Чернігівської ОДА Юрія Євтушенка заявляє, що кошти вилучені правоохоронцями є законною власністю чиновника.
Про це адвокат заявив журналістам сайту svoboda.fm

«Дійсно в автомобілі і в помешканні Юрія Євтушенка проводилися обшуки в рамках кримінального провадження. Але жодних доказів причетності до корупційних оборудок та «кришування» корупційних структур не було знайдено . Ці сорок тисяч доларів - це його особисті гроші , що були задекларовані», - повідомив Завгородній.

Також адвокат додав, що Євтушенка ніхто не затримував.

Гроші вилучили близько 23 години 8 лютого. Куди він перевозив такі кошти адвокат не міг сказати.

Нагадаємо, 9 лютого СБУ повідомила, що викрила розкрадання посадовцями грошей на ремонті соціальних об’єктів Чернігівщини. Ним виявися керівник департамент житлово-комунального господарства Чернігівської ОДА Юрій Євтушенко.

За іх повідомленням що організатором оборудки був керівник одного з департаментів облдержадміністрації. Посадовець залучив до корупційної схеми працівників інших державних та контролюючих органів. За останні два роки з державного бюджету було виділено понад тридцять мільйонів гривень на ремонт та реконструкцію лікарень та навчальних закладів Чернігівщини. Співробітники спецслужби задокументували, що весь цей час начальник департаменту брав «відкати» з підрядних структур за сприяння в укладанні контрактів.

Оперативники СБ України затримали посадовця в обласному центрі під час отримання у власному автомобілі сорока тисяч доларів «відкату» від представника комерційної структури.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 191 та 212 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх причетних осіб до корупційної оборудки.

Між тим голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч на своїй сторінці в мережі Фейсбук визнав, що затримано саме його підлеглого Юрія Євтушенка і навіть заявив, що це не перший і не останній випадок...



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1216 | Теги: Чернігів, Юрій Євтушенко, Хабар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar