реклама партнерів:
Головна » 2019 » Грудень » 17 » Новорічні свята в Чернігові розпочинаються 19 грудня, 18.00 - відкриття Казкового містечка
21:04
Новорічні свята в Чернігові розпочинаються 19 грудня, 18.00 - відкриття Казкового містечка
Новорічні свята в Чернігові розпочинаються 19 грудня, 18.00 - відкриття Казкового містечка Відкриття новорічного Казкового містечка на центральній площі Чернігова відбудеться 19 грудня. Вже з 17 години тут будуть розваги для дітей, а о 18.00 розпочнеться основне дійство. Чернігівців і гостей міста вітатимуть Миколай та інші учасники розважальної програми, які разом, попри не дуже зимову погоду цього року, створять усім глядачам святковий і радісний настрій.

Казка крокуватиме й усім містом: зранку 19 грудня будьте готові до зустрічі з Миколаєм, наприклад, у міському тролейбусі. Більше того: від цього дня і на весь період свят містом їздитимуть «рогатики», прикрашені елементами казок, і такі, що матимуть святковий музичний супровід. На різних маршрутах будуть тролейбус класичної музики, музики з кінофільмів, ретро, дитячої музики та окремо - музики до казки «Лускунчик».

А з 18 грудня у міському Туристично-інформаційному центрі починає працювати оновлена Резиденція Дідуся, яка в якості перших гостей цього року приймає малечу з родин учасників АТО. Далі вона працюватиме щодня, починаючи з 21 грудня (суботи). Її програмне наповнення цього року вперше забезпечує ГО «Агенція змін Up-to-date», яка готує різноманітні програми. З 10 до 12 години тут проходитимуть майстер-класи, на 12.00 і 14.00 заплановані новорічні анімаційні програми, а о 17.00 починатимуться театралізовані новорічні «Казкові мандри»: за казками «Попелюшка», «Снігова королева», а 25 грудня – містерія з піщаною анімацією за казкою «Лускунчик».

Міський палац культури цього року 19, 20, 21, 22 та 25 грудня запрошує дітей на новорічну циркову шоу-програму «Зимова квітка» (початок о 10.00 та о 13.00). А 24 і 26 грудня тут відбудуться вже традиційні Ялинки міського голови: святкові програми для переможців міських етапів олімпіад з базових дисциплін, а також для дітей соціально-незахищених і пільгових категорій.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 633 | Теги: Чернігів, Миколай, новий рік, казкове містечко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar