реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 13 » Новорічні свята в зоні АТО
07:23
Новорічні свята в зоні АТО
Новорічні свята в зоні АТО Цьогоріч вони були з гірким присмаком війни. І кожен свідомий українець за святковим столом згадував тих, хто в цей момент знаходився на передовій. Як наші земляки зустріли Новий рік і відзначили Різдво в зоні АТО? Кореспонденти Чернігівської обласної державної телерадіокомпаніїпобували на свята у декількох підрозділах 41-го батальйону і почули різдвяні і новорічні побажання бійців.
Вся Чернігівщина збирала святкову гуманітарну допомогу до столу нашим бійцям. Ніжинські волонтери і самі відправилися до зони АТО: передати подарунки, особисто привітати земляків і на місці дізнатися, що сьогодні потрібно нашим захисникам. Підприємці з Ніжина передали стільки смаколиків, що мікроавтобус не міг всього за раз вмістити.
Цього разу волонтери, крім звичайної і необхідної допомоги, привезли землякам відрами олів’є, ніжинську випічку, запашні мандарини, привітання і листи від діточок.
Разом з різдвяними подарунками до зони антитерористичної операції приїхав і кумедний малий пес. Учасники АТО так і прозвали його – Атос.
І ми бажаємо всім: 2015-ий, можеш нічого нам не приносити, головне – нікого в нас не забирай.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 990 | Теги: Новорічні свята, Чернігівщина, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar