реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 16 » Одного разу на Веселих святках у філармонії
15:39
Одного разу на Веселих святках у філармонії
Одного разу на Веселих святках у філармонії Святки — особливе свято, межа між старим і новим роком, одне з найулюбленіших свят! А тут афіша: 10 січня Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм запрошує на Святкове Різдвяне шоу “Веселі святки” - чому б не піти? Пішла і опинилася на ... родинному святі! Гостей зібралося багато — повний зал, але господарі були до цього готові, бо приготували “частування” на будь-який смак.

Привітні ведучі Інна Василенко і Дмитро Обєдніков своїм спілкуванням із глядачами створили дуже теплу атмосферу різдвяного свята. Ніхто не залишився без їхньої уваги! Рідним у ці світлі дні дарують найкраще, от і ми отримали подарунок - чарівне намисто із найкращих перлин-номерів. Всі колективи і виконавці з радістю і любов'ю дарували своє мистецтво. Які голоси, яке яскраве виконання! Пісень і танців — всього було вдосталь! (А якщо ви не бачили танок румунських циган “Вербунк” у виконанні чоловічої танцювальної групи академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди” то мені вас просто шкода!..) І, звісно, не обійшлося від головного різдвяного дійства. Тут тобі колядники-і дорослі і малі, і веселі вертепники-музики, і ряджені, перевдягнені у костюми звірів, хлопці, і , куди ж без неї?, Коза!.. І якщо ви зібралися цю Козу водити, то спочатку спробуйте її спіймати!

Новий рік має бути щасливим, бо стільки талановитих і люблячих людей нам цього від щирого серця побажали: - академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди”- художній керівник та головний диригент заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк; - школа-студія академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди”; - шоу-балет “Екватор”; - вокальний ансамбль “Ренесанс” академічного камерного хору ім.Д.Бортнянського - художній керівник та головний диригент Іван Богданов; - хор хлопчиків академічного камерного хору ім.Д.Бортнянського; солісти філармонійного центру: Лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Сергій Сулімовський, Марина Маккей, В'ячеслав Мацвійко, а також Тетяна Олійник, Юлія Венська, Ніна Коцур, Лариса Литвин, Ольга Печко, Андрій Романенко, заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко та заслужений артист України Володимир Гришин. Прикро, якщо ви не провели вечір у цьому шляхетному товаристві, але майте на увазі - тут завжди на вас чекають і завжди вам раді!
До зустрічі!





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1095 | Теги: філармонія, Чернігів, концерт, культура, святки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar