реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 9 » Оголошено новий конкурс барельєфів Меморіального комплексу Слави
21:01
Оголошено новий конкурс барельєфів Меморіального комплексу Слави
Оголошено новий конкурс барельєфів Меморіального комплексу Слави Виконавчий комітет Чернігівської міської ради оголосив повторний відкритий конкурс на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата.

Конкурс проходитиме з 20 квітня по 4 серпня 2017 року. Члени виконкому затвердили також Положення про проведення повторного відкритого конкурсу та склад журі, яке очолила заступник міського голови Ольга Хоніч.

Завданням конкурсу є увіковічення в зображеннях нових барельєфів наступних періодів історії України: доби українського козацтва (друга стела) та доби національно-визвольного руху 1917 - 1921 років (третя стела). Нові барельєфи мають створити завершену архітектурно-монументальну композицію та єдиний тематичний простір Меморіального комплексу для увічнення героїчного минулого українського народу.

Учасниками конкурсу можуть бути фахівці, авторські колективи фахівців, юридичні або фізичні особи незалежно від фаху, які офіційно подали до Чернігівської міської ради заяву про намір узяти участь у конкурсі і подали на конкурс ескізні пропозиції, які відповідають його умовам.

Конкурс відкритий (без обмеження кількості учасників) та складається з одного туру. Участь у конкурсі є безкоштовною, реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується. Кількість конкурсних ескізних пропозицій від одного автора (авторського колективу) не обмежується.

Визначені терміни проведення конкурсу: два місяці на розроблення конкурсних проектів, два тижні на підведення результатів конкурсу та місяць на їх оприлюднення.

Ескізні пропозиції на конкурс приймаються з 20 квітня до 20 червня 2017 року включно.

За результатами конкурсу журі приймає рішення щодо визначення кращих ескізних пропозицій. Для відзначення відібраних пропозицій призначаються три премії:

- перша премія – 5000 (п’ять тисяч) гривень;

- друга премія – 3000 (три тисячі) гривень;

- третя премія – 2000 (дві тисячі) гривень.

Фінансування конкурсу здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

Виставка конкурсних робі відбудеться у фойє другого поверху адміністративної будівлі міської ради за адресою: Магістратська, 7 впродовж двох тижнів після оголошення результатів конкурсу.

Організувати проведення повторного відкритого конкурсу виконком доручив управлінню архітектури та містобудування міської ради.

Нагадуємо, що своїм рішенням від 31 січня поточного року журі конкурсу визнало попередній конкурс, що проводився з 20 жовтня 2016 року таким, що не відбувся. Цим же рішенням журі конкурсу рекомендувало виконкому оголосити повторний конкурс.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 884 | Теги: барельєф, Чернігів, Меморіал Слави | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar