реклама партнерів:
Головна » 2023 » Лютий » 16 » ОК Північ відзначає восьму річницю
19:23
ОК Північ відзначає восьму річницю
ОК Північ відзначає восьму річницю Восьма річниця із дня створення оперативного командування "Північ". Офіційні заходи з нагоди цієї дати — ще одна можливість особисто подякувати нашим захисникам та захисницям за їх внесок в оборону держави, в першу чергу, її північних кордонів з країною-агресоркою. Сьогодні, 16 лютого, вітали військовослужбовців представники керівництва області та міста, правоохоронці, колеги.

Першим звернувся до особового складу оперативного командування генерал-майор Віктор Ніколюк.
— Захищали, захищаємо і будемо захищати нашу державу. Дякую всім, хто до нас прийшов і всім тим, кому небайдужа доля нашої країни!, — сказав у вітальному слові Віктор Ніколюк.
Після чого він вручим відзнаки серед яких Орден Богдана Хмельницького III ступеня, Орден Данила Галицького, медаль «Ветеран служби» (Міністерство оборони України), Почесний нагрудний знак Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України та інші.

Від імені громади міста Чернігова вітав наших захисників та захисниць виконуючий обов'язки міського голови Олександр Ломако. Він вручив Подяки військовослужбовцям, а для всього командування передав Віктору Ніколюку грошовий сертифікат у розмірі 200 тисяч гривень, як вдячність від міста.
— Щиро вітаю ОК "Північ" з восьмою річницею. Я пам’ятаю, під час відзначення однієї із перших дат від дня їх створення, сказав, що це велика честь для чернігівської землі мати таких захисників та захисниць. Вкотре у цьому, і я особисто, і всі ми, переконалися у лютому-квітні 2022-го, та протягом кожного наступного дня великої війни.
Завдяки вашій сміливості та професіоналізму Чернігів хоч і був в оточенні, але не в окупації. Це дорогого коштує. І за вам низький уклін. Ми вам дякуємо і пишаємося! Ваш подвиг буде викарбуваний золотими літерами в величній історії Чернігова.

Всім хочу побажати якомога швидше повернутися додому, до своїх родин, з Перемогою!, — привітав в.о.міського голови.

Довідково. Оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України у північній частині України на території шести областей (Житомирська, Київська, Полтавська, Сумська, Черкаська, Чернігівська) та міста Києва. Штаб розташований в місті Чернігів.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1215 | Теги: ОК Північ, Чернігівщина, ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar