реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 2 » Пасажирські автоперевезення на Чернігівщині: що нового
20:21
Пасажирські автоперевезення на Чернігівщині: що нового
Пасажирські автоперевезення на Чернігівщині: що нового На сьогоднішньому засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань організації пасажирських автоперевезень в області вирішили низку питань, пов’язаних з покращенням надання відповідних послуг.

Так, дещо зміниться розклад руху автобусів до села Анисів від автостанції Чернігів–2: відправлення з Чернігова о 16 год. 27 хв. перенесуть на 16 год. 40 хв., о 17 год. 36 хв. — на 17 год. 49 хв. Втім, зміни будуть чинні за погодження цього питання з Чернігівською РДА.

Серед прийнятих рішень — закриття на літній період рейсів 1663к/1664к на автобусному маршруті Ніжин – Прилуки. Перевізник мотивує це тим, що в даний період майже відсутній пасажиропотік. У зимовий період попит на цей рейс є, адже тоді масово їздять на навчання студенти.

А от питання внесення змін до розкладу руху автобусів на маршруті Чернігів – Брусилів з часом відправлення з Чернігів АС–3 о 12 год. 52 хв. на 13 год. 55 хв. Департамент економічного розвитку ОДА доопрацює спільно з ПАТ «Чернігівське ОПАС 17499», Киселівською сільською радою та перевізником. Необхідність перенесення відправлення аж на годину викликана тим, навчальний процес у Киселівській школі закінчується лише о 14 год., тож учні та педагоги з інших сіл не встигають виїхати додому.

Також члени Коордради рекомендуватимуть облдержадміністрації розпочати процедуру розірвання договорів з перевізниками ПАТ «Новгород-Сіверське АТП 17443» у зв’язку з реорганізацією даного підприємства.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 987 | Теги: пасажирські перевезення, Чернігівщина, автобуси | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar