реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 12 » Патріотичною акцією «Прапор миру» чернігівці відзначатимуть День Державного прапора. Відео
18:27
Патріотичною акцією «Прапор миру» чернігівці відзначатимуть День Державного прапора. Відео
Патріотичною акцією «Прапор миру» чернігівці відзначатимуть День Державного прапора. Відео Підготовка до відзначення двох державних свят – Дня прапора і 24-ї річниці Незалежності України на фінальній стадії.
Оргкомітет дає останні пропозиції щодо святкування. Пам’ятні заходи і масові гуляння розпочнуться у Чернігові 22 серпня в Центральному парку культури і відпочинку. В цей день заплановані святковий ярмарок, огляд-конкурс квітів і плодів «Щастя краси», фестиваль мистецтв «Сорока ух» і «Серпневий зорепад».
Вже наступного дня – 23 серпня – пройде церемонія підняття Державного прапора України, а на Красній площі традиційно вручатимуть паспорти. Вперше у цьому році пройде патріотична акція «Прапор миру». 33-метровий стяг, який побував вже майже в усіх райцентрах Чернігівщини, пронесуть не лише вулицями обласного центру, а й сплавлятимуть по Десні. Ініціатори – а це Єдиний волонтерський центр і комплексна дитячо-юнацька спортивна школа — кажуть, що це буде неймовірне видовище.

24 серпня — в День Незалежності України представники влади покладуть квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку. Біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність» пройде мітинг. Святкування завершать у Центральному парку культури і відпочинку традиційним міжнародним фестивалем національних культур «Поліське коло». Цьогоріч його проводять вже вдесяте.

У програмі святкувань є ряд пам’ятних заходів, присвячених нинішнім подіям в Україні. 23 серпня о 12 годині буде загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими під час Революції Гідності та в зоні АТО. Оргкомітет просить кожного пом’янути загиблих, де б не застала їх хвилина мовчання. А 24 серпня в усіх церквах і храмах області молитимуться за Україну.

Джерело: Сіверцентр
Фото з архіву "Чернігівського формату".





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1120 | Теги: День прапора, Чернігів, партіот | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar