реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 31 » Перші сенсації кубка Чернігівського району з міні-футболу
21:06
Перші сенсації кубка Чернігівського району з міні-футболу
Перші сенсації кубка Чернігівського району з міні-футболу Сьогодні, 31 січня 2015 року, у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпієць» міста Славутича Київської області стартував 5-й відкритий кубок Чернігівського району Чернігівської області з міні-футболу.
Першого ігрового дня матчі перших двох стадій розіграшу провели колективи верхньої частини кубкової сітки. Команди грали два тайми по 14 хвилин, а судили поєдинки досвідчені арбітри Віктор Лазаренко і Володимир Асмаковець.

1/16 фіналу
-----------------
«Атлетик» (Славутич) – «Атлетик-2» (Славутич) 6:3 (2:2)
«Шторм» (Чернігів) – «Сіверяни» (Чернігів) 0:2 (0:0)
«Стріла» (Чернігів) – «Удар» (Чернігів) 3:4 (3:1)
«Свишень» (Кувечичі) – «Удар-2» (Чернігів) 4:0 (3:0)
«Динамо» (Славутич) – ФК «Хвиля» (Киїнка) 1:1 (1:1), пен. 5:4
ФК «М-К» (М.-Коцюбинське) – «Гамма» (Чернігів) 1:9 (0:3)
«Парадокс» (Чернігів) – «БСП» (Мньов) 3:0 (3:0)
«БЮС-Гарантія» (Чернігів) – «Кіт і Пес» (Чернігів) 2:0 (1:0)

Майже всі поєдинки пройшли у напруженій боротьбі, інтрига зберігалася до останнього. А деякі матчі взагалі складалися драматично. «Атлетик-2» швидко повів 2:0, однак поступово основний склад «Атлетика» вирівняв ситуацію, а надалі, без особливої переваги, але за рахунок кращої роботи з м’ячем і вдалої реалізації моментів, зумів добитися впевненої перемоги. «Шторм» дуже достойно опирався потужному складу «Сіверян». А от «Стріла» впевнено перегравала «Удар», ще одного сильного суперника, (2:0, 3:1), однак конкуренти проявили характер, досягли зламу і на останніх секундах вирвали перемогу. «Удар-2» не зумів виставити оптимальний склад, тим не менш команда дала бій одному з головних фаворитів турніру і запам’яталася вболівальникам.
А першу справжню сенсацію записали на свій рахунок місцеві динамівці. «Хвиля», у складі якої чимало кваліфікованих виконавців, довгий час вигравала і контролювала хід гри. І все ж динамівці зуміли відігратися, а в драматичній серії пенальті навіть вирвали перемогу.
Досвідчена «Гамма» не залишила шансів суперникам з Михайло-Коцюбинського, досягши найбільшого рахунку дня. Досить несподівано «Парадокс» впевнено переграв молодих, але вже зіграних хлопців із Мньова. В останньому поєдинку 1/16 фіналу «БЮС-Гарантія» у напруженому, видовищному матчі таки схилила шальки терезів на свій бік. До передостанньої хвилини зберігався мінімальний відрив (1:0), тож «Кіт і Пес» не полишав шансів відігратися і йшов вперед.

1/8 фіналу
----------------
«Атлетик» (Славутич) – «Сіверяни» (Чернігів) 3:2 (0:2)
«Удар» (Чернігів) – «Свишень» (Кувечичі) 1:1 (1:1), пен. 3:4
«Динамо» (Славутич) – «Гамма» (Чернігів) 0:5 (0:2)
«Парадокс» (Чернігів) – «БЮС-Гарантія» (Чернігів) 3:3 (2:2), пен. 4:2

Матчі наступного етапу також принесли кілька несподіванок. «Сіверяни» впевнено вигравали 2:0, але спершу дозволили супернику скоротити відставання, а потім і взагалі пропустили двічі поспіль. Програючи, кинулися вперед, однак забити хоча б раз не спромоглися. Ледь не створив гучну сенсацію «Удар». Команда на рівних грала зі «Свишенню», ні в чому не поступаючись головному претенденту на кубок. Більше того, «Удар» першим відкрив рахунок. «Свишень» відігралася перед самою перервою, а в другому таймі, попри всі намагання, нічого не змогла вдіяти з обороною суперника. Все вирішувала серія пенальті. Кувечичці схибили першими, однак Вадим Тарикін таки зумів двічі врятувати свої ворота, що й забезпечило перемогу.
Знову на високому рівні, без шансів для суперника, відіграла «Гамма». А от «Парадокс» сповна виправдав свою назву, зумівши спинити чемпіона минулого року «БЮС-Гарантію». Фаворит першим відкрив рахунок (чудовий удар у дев’ятку виконав Олександр Примачок), але потім двічі виходив вперед вже «Парадокс». «БЮС-Гарантія» знайшла ресурси відігратися, однак у серії пенальті хлопці з «Парадоксу» діяли набагато холоднокровніше.

Завтра розпочнуть поєдинки команди із нижньої частини кубкової сітки:
1/16 фіналу
-----------------
«Холдинг» (Чернігів) – АФК «Бакланово» (Бакланова Муравійка)
«Кера-М» (Лукашівка) – «Аватар» (Чернігів)
«СКА» (Гончарівське) – «Локомотив» (Чернігів)
«Холдинг-2» (Чернігів) – «Держслужбовець» (Чернігівський район)
«Кера» (Лукашівка) – «Нива» (Чернігів)
«Фортуна» (Чернігів) – «УЗФО» (Славутич)
ФК «Олишівка» – «Міраж» (Петрушин)
АФК «Бакланово-2» (Бакланова Муравійка) – ФК «БАРС» (Чернігів)

Володар кубка визначиться 8 лютого.

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спеціально для «Чернігівського формату»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1271 | Теги: спорт, Сергій Горобець, Чернігівський район, міні-фотбол | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar