реклама партнерів:
Головна » 2023 » Листопад » 20 » Підвищення стійкості систем опалення: Чернігівщина отримала 10 твердопаливних блочно-модульних котелень від USAID
20:00
Підвищення стійкості систем опалення: Чернігівщина отримала 10 твердопаливних блочно-модульних котелень від USAID
Підвищення стійкості систем опалення: Чернігівщина отримала 10 твердопаливних блочно-модульних котелень від USAID Завдяки плідній співпраці Чернігівської ОВА, АТ «ОТКЕ» та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на Чернігівщину доставлено 10 твердопаливних блочно-модульних котелень. П’ять поїхали в обласний центр та по одній в Бахмацьку, Коропську, Менську, Новгород-Сіверську, Срібнянську громади. Поставка ще чотирьох (трьох – до Чернігова та однієї – в Городнянську ТГ) – очікується найближчим часом.
Всі котельні будуть використані для забезпечення централізованим теплопостачанням насамперед закладів бюджетної сфери.

Крім того, за підтримки USAID до Чернігова вже доставлено одну когенераційну установку. Обладнання встановлять на одній з найбільших котелень міста, яка забезпечує теплом та гарячою водою 155 житлових багатоповерхівок, 10 освітніх закладів та лікарню. Особливість такої установки — можливість генерувати електричну та теплову енергію з використанням природного газу. Це дозволить мінімізувати наслідки можливих знеструмлень.

Ще дві когенераційні установки надійдуть до області найближчим часом, тривають перемовини щодо поставки третьої.

За повідомленням Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства Чернігівської обласної військової адміністрації.
Фото ­– Коропської селищної ради




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1456 | Теги: Чернігівщина, благодійність, USAID | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar