реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 17 » Пікет проти призначення Скоробагатько директором школи
18:47
Пікет проти призначення Скоробагатько директором школи
Пікет проти призначення Скоробагатько директором школи Кілька десятків чернігівців сьогодні, 16 січня, вийшли на пікет під стіни Чернігівської міської ради проти призначення екс-регіоналки Людмили Скоробагатько на посаду директора школи №35 у м.Чернігові, повідомляє Чернігівщина ПІК.
Мітингувальники тримали у руках плакати з надписами «Захистіть дітей від Скоробагатько», «За освіту без бандерлогів» та «Не впускайте вату до шкільної хати». Також, під час мітингу чернігівці неодноразово вигукували вже популярний лозунг «Банду геть!».
Також, чернігівці збирали підписи під зверненням до міського голови та начальника Управління освіти міськради. Головною вимогою звернення є відсторонення Людмили Скоробагатько від новопризначеної посади директора школи.
Кілька активістів та журналісти намагалися знайти когось із чиновників, аби прокоментувати цю ситуацію. Проте, ані міського голови Олександра Соколова, ані секретаря міської ради на місці не було.
Журналістам вдалося поспілкуватися із начальником управління освіти Чернігівської міської ради Володимиром Купріяненком. Він прокоментував призначення Людмили Скоробагатько наступним чином: «Я призначав її на посаду директора школи за професійні якості і не хотів би, аби це призначення мало політичний характер».
Також, Купріяненко підтвердив журналістам інформацію про те, що сьогодні зранку, біля чернігівської школи №35 невідомий бризнув з газового балончику в обличчя Людмилі Скоробагатько. Після цього, до школи була викликана карета швидкої і, за словами Купріяненка, новопризначену директорку доставили до однієї з місцевих лікарень.

Як повідомлялося, чернігівські активісти 16 січня окупували 35-школу у м.Чернігові. Головною вимогою активістів було звільнення Скоробагатько з посади директора.
«Ми вимагаємо, до кінця цього робочого дня, аби Людмила Скоробагатько написала заяву про звільнення і залишила місце директора школи №35 як юридично так і фізично. В разі, якщо наша вимога не буде виконана, акції протесту будуть продовжуватися. І вже у наступних наших акціях будуть задіяні і Міністерство освіти, і Чернігівська міська рада та міський голова Олександр Соколов»,- зазначила колишня заступниця міського голови по гуманітарним питання Оксана Тунік-Фриз.
Зазначимо, що Соколов особисто запропонував скандальній регіональці Людмилі Скоробагатько очолити 35 школу міста Чернігова. На посаді директора вона працює з 14 січня.
Людмила Скоробогатько стала відома після заяв у Харкові на з’їзді депутатів місцевих раз від Партії регіонів, який відбувався в самий розпал Революції Гідності. Тоді вона назвала чернігівських прихильників євро майдану «бандерлогами» яким не вдасться захопити владу в Чернігові.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1122 | Теги: Людмила Скоробагатько, освіта, Чернігів, Бандерлоги | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar