реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 29 » Після наступних місцевих виборів Деснянську та Новозаводську районні ради не утворюватимуть
18:52
Після наступних місцевих виборів Деснянську та Новозаводську районні ради не утворюватимуть
Після наступних місцевих виборів Деснянську та Новозаводську районні ради не утворюватимуть Відповідне рішення сьогодні, 29 серпня, прийняли депутати Чернігівської міської ради.
“До кінця цієї каденції Деснянська та Новозаводська районні ради працюватимуть. А вже далі у робочих групах опрацюємо переведення функціоналу управлінь та служб. Прогнозуємо, що зросте навантаження на виконком, кількість питань збільшиться. Всі соціальні служби , всі напрямки послуг для людей – все це залишиться. Можливо навіть дещо підвищиться керованість процесів, наблизимо владу до людей. Що стосується фахівців, які працюють у цих радах, то ми виважено підійдемо до цього питання, кращих будемо намагатись працевлаштувати в міську раду та в структурні підрозділи”, – повідомив Владислав Атрошенко.

Що стосується економії, то за даними фінансового управління міської ради зменшення витрат на утримання чиновників та приміщень складе від 15 до 21 млн грн. Планують частину цих коштів – до 8 мільйонів – спрямувати для облаштування та ремонтів каналізації у приватному секторі. Ще 2 мільйони – на преміювання працівників управлінь соціального захисту, які продовжать працювати для обслуговування громадян. І решту може бути витрачено на нагальні потреби у сфері освіти та медицини.

Після обговорень це питання все ж підтримали.

За матеріалами прес-служби міськради.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 978 | Теги: Чернігів, депутати, районні ради | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar