реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 4 » Покваптеся, або залишитесь без світла: в Україні посилили правила сплати комуналки
20:26
Покваптеся, або залишитесь без світла: в Україні посилили правила сплати комуналки
Покваптеся, або залишитесь без світла: в Україні посилили правила сплати комуналки Національна комісія з держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) скоротила граничні терміни щомісячної оплати для клієнтів, а також дещо змінила умови відключення боржників.
Так, за новими правилами, рахунки за електроенергію необхідно сплатити протягом 10 днів з моменту отримання квитанції – для побутових споживачів.
За словами прес-секретаря ПАТ “Чернігівобленерго” Анни Юдіної, якщо в наданий термін людина не розрахується, то наступна платіжка прийде вже з боргом та з попередженням про відключення.

В разі, якщо й на цей раз споживач проігнорує виплату, то його будуть вимушені залишити без електрики. Але перед тим постачальник послуг обовʼязково сповістить про свої наміри телефоном або поштовим повідомленням за 10 днів до ймовірного відключення.

Якщо ж і після цього абонент не вийде на звʼязок, то його “відріжуть” в обовʼязковому порядку.

На такий крок підприємство пішло вимушено, адже по Чернігову та області невпинно зростає кількість боржників. За перше півріччя поточного року борги побутових споживачів вже склали понад 17 мільйонів 755 тисяч гривень.

Джерело: "Високий Вал"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1902 | Теги: електроенергія, борги, відключення | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar