реклама партнерів:
Головна » 2018 » Грудень » 18 » Поліція негайно зреагувала на підозрілий предмет у дитсадку
19:41
Поліція негайно зреагувала на підозрілий предмет у дитсадку
Поліція негайно зреагувала на підозрілий предмет у дитсадку Чернігівські поліцейські миттєво відреагували на повідомлення про підкинутий на територію одного з дитячих садків міста підозрілий предмет, повідомляє Поліція Чернігівської області.
Сьогодні близько 15-ї години до поліції звернулася працівниця одного з чернігівських дитячих садочків. Вона повідомила, що бачила, як двоє невідомих в балаклавах поклали поряд із входом закладу підозрілий пакунок.
Всередині був предмет, зовні схожий на ляльку. Заявниця не виявила якихось явних ознак вибухонебезпечного пристрою, та все ж висловила значне занепокоєння.
Поліція максимально серйозно поставилася до повідомлення, адже потенційній загрозі могло бути піддано численні дитячі життя. На місце події негайно прибули поліцейські патрулі, керівництво ГУНП, вибухотехнічна служба та кінолог зі службовим собакою, навченим на розшук вибухонебезпечних предметів, а також слідчо-оперативна група.
Правоохоронці швидко провели евакуацію дітей та персоналу дошкільного закладу, після чого оглянули підозрілий пакунок. В результаті вони дійшли висновку, що вміст пакунку справді не становить небезпеки.
Нормальну роботу дитячого дошкільного закладу відновлено.
Поліція продовжує роботу щодо встановлення осіб, причетних до скоєного. Вони будуть притягнуті до передбаченої законом відповідальності.
Безпека дітей завжди була і є одним з найперших пріоритетів для поліції, тому правоохоронці діяли максимально оперативно. На подібні ситуації поліція Чернігівщини завжди реагувала і реагуватиме миттєво.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 577 | Теги: Чернігів, поліція, підозрілий предмет, дитсадок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar