реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Поліція розслідує факт побиття в Чернігові 15-річної дівчинки. Відео
10:59
Поліція розслідує факт побиття в Чернігові 15-річної дівчинки. Відео
Поліція розслідує факт побиття в Чернігові 15-річної дівчинки. Відео Поліція Чернігова встановила особи всіх учасників побиття 15-річної місцевої школярки, скоєного її ровесниками на вулиці обласного центру.

Слідчим відділом Чернігівського відділу поліції проводиться розслідування за фактами спричинення тілесних ушкоджень 15-річній чернігівській школярці. Процес побиття дівчини знайшов відображення у відеоматеріалах, розміщених у соцмережах очевидцями бійки, та в подальшому розтиражованих численними Інтернет-ресурсами.

Поліція встановила всіх дійових осіб даного правопорушення. Вони опитані, згідно з чинним законодавством, у присутності педагогів та батьків.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії, призначено ряд експертиз. Вищеназвані відеозаписи також приєднані до матеріалів кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та обласної прокуратури. Винні будуть притягнуті до відповідальності згідно із законом.

За інформацією сектору комунікації
поліції Чернігівської області

Відео cheline





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 921 | Теги: бійка, Чернігів, Дівчата | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar