реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 21 » Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство: волоцюга за літр горілки позбавив життя односельця
20:06
Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство: волоцюга за літр горілки позбавив життя односельця
Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство: волоцюга за літр горілки позбавив життя односельця Співробітники Бобровицького райвідділу внутрішніх справ в одному з сіл району затримали волоцюгу, який за літр горілки позбавив життя свого односельця.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бобровицького РВ УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Дмитро Шутий, інформація про виявлення бездиханного тіла людини з тілесними ушкодженнями в одному з сіл району надійшла до райвідділу о третій годині по полудню.
Киянка, яка приїхала до себе на дачу, де дозволила пожити своєму знайомому, виявила його тіло зі слідами насильницької смерті, про що негайно сповістила в міліцію.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та керівництво. Оглядом помешкання, де було виявлено труп, встановлено, що зловмисник завдав потерпілому кілька ударів ножем, а потім ще й обухом сокири.
Почалася копітка робота з розкриття цього тяжкого злочину. Оперативники карного розшуку та дільничні інспекторами міліції Бобровицького райвідділу УМВС провели подвірний обхід помешкань громадян, опитали сусідів та знайомих загиблого. Також був перевірений підобліковий контингент.
В результаті проведених оперативно-розшукових заходів та зібраної інформації, правоохоронці вийшли на місцевого неробу та пияка, якого бачили як він заходив у будинок потерпілого.
Ще кілька годин пішло на пошуки підозрюваного. Але коли його знайшли – версія щодо його причетності до скоєння злочину ще більше укріпилася — на деяких речах заспаного і нетверезого волоцюги знайшли неспростовні докази його провини.
Пізніше підозрюваний, проспавшись, зізнався у скоєному, розповівши все як було: поки господар був у церкві, він, шляхом злому дверей проник до його будинку та знайшовши літрову пляшку горілки вже зібрався йти, як раптом повернувся господар. Не довго думаючи, зловмисник ухопив ножа, який лежав на столі, та кілька разів ударив ним чоловіка в груди та живіт, а коли той впав – добив його обухом сокири, яку знайшов тут таки у хаті на підлозі.

Як зазначив т.в.о. начальника райвідділу Дмитро Шутий, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Підозрюваний в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тривання Бобровицького райвідділу УМВС.
Досудове розслідування триває.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1031 | Теги: Бобровиця, Кримінал, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar