реклама партнерів:
Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Презентація книги Олександра Ясенчука про національно-визвольну боротьбу на Чернігівщині
18:17
Презентація книги Олександра Ясенчука про національно-визвольну боротьбу на Чернігівщині
Презентація книги Олександра Ясенчука про національно-визвольну боротьбу на Чернігівщині У вівторок, 13 жовтня, напередодні Дня захисника Вітчизни о 10.00 у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) відбудеться презентація книги нарисів про національно-визвольну боротьбу першої половини ХХ ст. на Чернігівщині «Сіверщина в боротьбі за волю», автор Олександр Ясенчук, краєзнавець, керівник Чернігівської обласної «Самооборони Майдану».
У книзі розміщено нариси про боротьбу українців з російською агресією на крайніх північних межах України – чернігівському Поліссі. У книгу вміщено унікальні спогади Героя України Левка Лук’яненка про антибільщовицьке повстання початку 30-х років: виступ Рябченка, що стався на Городнянщині.
Книга вийшла в рамках проекту «Інтелектуальна Самооборона» і відкриває собою серію книг, що направлені на руйнацію історичних міфів, що стосується Чернігово-Сіверського краю. Минулої весни в рамках проекту, з ініціативи Левка Лук’яненка в україно-російському прикордонні було поширено декілька сотень примірників книги Павла Штепи «Московство» російською мовою.
Запрошуємо всіх бажаючих.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1116 | Теги: визвольна боротьба, Чернігівщина, Ясенчук Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar