реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 11 » Призначено нового директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
20:32
Призначено нового директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Призначено нового директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА У Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації з 12 серпня – нове керівництво. За погодження Міністерства культури України, директоркою департаменту стала Ірина Олександрівна Должикова.

Для Ірини Олександрівни це перша робота в системі державної служби. Проте на ниві громадській, культурній та управлінській новопризначена директорка департаменту далеко не новачок. Трудову діяльність пані Ірина розпочинала у сфері банківських та страхових послуг, а залишила роботу в цій сфері через понад десять років на посаді начальниці відділу маркетингу одного з провідних банків. Після роботи у фінансово-економічних установах Ірина Олександрівна створила і очолила школу спортивного танцю «Клуб Ніка», працювала заступником директора Міського палацу культури та організатором громадських заходів.

Звертаючись до колективу департаменту в ході представлення, голова ОДА Валерій Куліч висловив переконання, що для ефективнішого розвитку галузі необхідно не стільки «ручне регулювання» конкретних заходів чи процесів, скільки робота з координації державних і недержавних організацій, створення умов та надання послуг для розвитку культури і туризму.

«Під час зустрічі Міністр культури В’ячеслав Кириленко висловив припущення, що, може, департамент має очолити митець чи історик? – розповів голова ОДА Валерій Куліч. – Та мені вдалося його переконати в тому, що очолювати структуру має саме менеджер, досвідчений і активний. Саме такою «людиною з моторчиком» я знаю Ірину Должикову. Тому вважаю і сподіваюся, що після якогось часу спільної роботи ви мене підтримаєте: краєзнавством, туризмом, мистецтвом і культурою мають займатися історики, митці і фахівці з туризму. А координувати цю роботу і створювати для них сприятливі умови мають сучасні активні менеджери, які знають реалії не лише з боку держави, а й у розрізі ринкової та суспільної кон’юнктури».

Джерело: Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1337 | Теги: Ірина Должикова, кадри, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar