реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 18 » Регіоналку Скоробагатько буде звільнено?
20:38
Регіоналку Скоробагатько буде звільнено?
Регіоналку Скоробагатько буде звільнено? Народний депутат України Олег Купрієнко (фракція Радикальної партії Олега Ляшка) повідомив, що мав розмову з начальником управління освіти Чернігіської міської ради Купріяненком В.П. щодо ганебного призначення Скоробагатько Л.І. директором 35 школи.
Цю інформацію він оприлюднив на своїй сторінці у мережі facebook
Купрієнко також пише: «Посадова особа, що публічно називала людей бандерлогами та їздила і виступала на сепаратистському зїзді має право тікати з органів влади куди очі дивляться, а не "лізти" на посаду директора та намагатись виховати наших дітей прибічниками януковичів та азарових. Купріяненко пообіцяв в понеділок вирішити питання.
А рішення має бути одно - щоб і духу скоробагатьків не було в освіті !!!»
Проте, чи звільнить Купріяненко В.П. регіоналу Людмилу Скоробагатько з посади директора школи? Не вірить йому і Соколову чернігівська громада.
Ініціативна група 19 січня о 15.00 знову буде проводити акцію протесту під стінами міськради і вимагати звільнення Скоробагатько. Зокрема, про це повідомив Володимир Поліщук 18 січня чернігівцям на мітингу-реквієм «Я – Волноваха» біля Катерининської церкви.

Як повідомлялося, чернігівські активісти 16 січня організували пікет біля 35-ї школи м.Чернігові. Головною їхньою вимогою було звільнення Скоробагатько з посади директора.
Зазначимо, що Володимир Соколов особисто запропонував скандальній регіональці Людмилі Скоробагатько очолити 35-у школу міста Чернігова. На посаді директора вона працює з 14 січня 2015 року.
Людмила Скоробогатько стала відома після заяв у Харкові на з’їзді депутатів місцевих раз від Партії регіонів, який відбувався в самий розпал Революції Гідності. Тоді вона назвала чернігівських прихильників Євромайдану «бандерлогами», яким не вдасться захопити владу в Чернігові.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1135 | Теги: Людмила Скоробагатько, Чернігів, Протести | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar