реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 2 » Реконструкція чернігівського скверу ім. Богдана Хмельницького продовжується
20:44
Реконструкція чернігівського скверу ім. Богдана Хмельницького продовжується
Реконструкція чернігівського скверу ім. Богдана Хмельницького продовжується У Чернігові в сквері імені Б. Хмельницького встановили 29 нових лавочок. За проектом їх буде 65, вартість кожної з них 5,5 тис. грн.
Про це повідомив начальник управління капітального будівництва міської ради Анатолій Дзядзько. За його словами, це єдиний етап реконструкції парку, який можна проводити взимку за сильних морозів. Навесні лавочки будуть покриті лаком. В комплекті з ними йдуть також урни, їх встановлять пізніше.

Основна частина робіт з реконструкції розпочнеться тоді, коли встановиться стійка плюсова температура повітря й земля стане більш піддатливою.

Як вже повідомлялося раніше, головною тезою проекту є те, що він передбачає реконструкцію і організацію в єдиний парковий простір, єдиний ансамбль усієї зеленої зони від Красної площі до вулиці Мстиславської.

Крім того, у місті ведуться проектні роботи щодо реконструкції постаменту пам’ятника Богдану Хмельницькому. Відповідно до проведеної процедури відкритих торгів протягом минулого року на реконструкцію скверу ім. Богдана Хмельницького витрачено 8,7 млн грн коштів з міського бюджету.

За матеріалами ТРА «Новий Чернігів»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 813 | Теги: сквер Богдана Хмельницького, лавочки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar