реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 8 » Різдво на Чернігівщині пройшло без порушень
19:07
Різдво на Чернігівщині пройшло без порушень
Різдво на Чернігівщині пройшло без порушень Завдяки комплексу профілактичних заходів, проведених міліцією Чернігівщини, святкування Різдва Христового на Придесенні минуло без порушень громадського порядку.
Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернігівській області.
Міліція області несла службу в посиленому режимі аби забезпечити спокій і порядок на вулицях і в громадських місцях. Під час Різдвяних свят в 324 населених пунктах області були проведені богослужіння, віруючі відвідали 396 культових споруд. У святкуванні Різдва Христового взяли участь більше 50 тисяч громадян.
Охороняли порядок поблизу культових споруд та забезпечували безпеку громадян на території області понад 1100 працівників міліції та 150 членів громадських формувань. В міськрайвідділах внутрішніх справ області були розроблені розрахунки сил та засобів, згідно яких міліціонери залучалися на охорону громадського порядку та безпеки громадян під час свят.
Спеціально до свят були змінені маршрути патрулювання, до місць проведення масових заходів були наближені наряди, задіяні на охорону громадського порядку. Під час проведення інструктажів особовий склад міліції області націлювався на сумлінне виконання службових обов'язків, ввічливе ставлення до громадян, чіткість та рішучість дій в нештатних ситуаціях та суворе дотримання законності і дисципліни.
В місцях найбільшого скупчення громадян під час проведення масових заходів дільничні пункти міліції, на території яких проходили народні гуляння, працювали в цілодобовому режимі, разом з правоохоронцями чергували і бригади «швидкої допомоги».



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1011 | Теги: міліція, охорона правопорядку, Різдво Христове | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar