реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 9 » Рятувальники звертаються до мисливців дотримуватись правил безпека під час полювання!
10:13
Рятувальники звертаються до мисливців дотримуватись правил безпека під час полювання!
Рятувальники звертаються до мисливців дотримуватись правил безпека під час полювання! 8 серпня на Чернігівщині, як і в більшості областей України розпочався сезон полювання. В цей період лона природи відвідує велика кількість мисливців. Проте, трапляються непоодинокі випадки, коли останні необережно поводяться з вогнем або зі зброєю і тим самим створюють небезпеку для себе й оточуючих.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС у Чернігівській області нагадує про необхідність дотримання заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, що в умовах надзвичайно високого класу пожежної небезпеки, що утворився на Чернігівщині, розведене багаття, кинутий непогашений недопалок чи сірник можуть призвести до пожежі з непередюачуваними наслідками. Перш за все, це стосується лісів, сільгоспугідь і торфовищ.

Крім того, під час полювання, є ризик отримання травм і опіків самими мисливцями внаслідок необережного поводження зі зброєю та боєприпасами, особливо після вживаня спиртних напоїв. Адже саме в стані сп’яніння у людини знижується відчуття небезпеки й вона не може адекватно оцінити та контролювати свої дії.

Щоб не спричинити пожежі або уникнути нещасного випадку, будьте уважним та пильними під час полювання, обережно поводьтеся з вогнем та зі зброєю, не зловживайте спиртним. У разі виникнення пожежі, негайно приступіть до її гасіння та зателефонуйте у службу "101".

За інформацією Управління ДСНС у Чернігівській області.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1417 | Теги: Чернігівщина, полювання, мисливство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar