реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Роботи художника Генрі Ягодкіна експонують у Чернігівському колегіумі
11:00
Роботи художника Генрі Ягодкіна експонують у Чернігівському колегіумі
Роботи художника Генрі Ягодкіна експонують у Чернігівському колегіумі У Чернігівському колегіумі відкрилась виставка заслуженого художника України Генрі Ягодкіна. На експозиції представлено більше 30 картин, присвячених життю та діяльності видатного філософа Григорія Сковороди.

Збірка картин заслуженого художника України Генрі Ягодкіна під назвою «Основи» була презентована у минулому році в Києві. Працівники Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» запропонували митцю привезти експозицію на розсуд сіверян, на що Генрі з радістю згодився. Він присвятив цю серію картин видатному українському філософу та просвітителю Григорію Сковороді.

Генрі Ягодкін напружено працював над циклом картин півтора року, також увійшли до експозиції роботи, написані митцем у студентські роки. На полотнах зображені сюжети із життя Григорія Сковороди, відображений його життєвий шлях.

Всі картини намальовані олією, художник вважає таку техніку живопису найбільш підходящою для цієї тематики. Виставка триває, і всі бажаючі можуть оцінити роботи заслуженого художника України та долучитися до його бачення біографії великого філософа Григорія Сковороди.

За матеріалами Національної телекомпанії України Чернігівська регіональна дирекція
Фото Сергія Чернякова, "Чернігів стародавній".











Переглядів: 987 | Теги: Григорій Сковорода, Генрі Ягодкін, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar