реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 14 » Роботодавці навесні шукають трактористів та робітників
14:43
Роботодавці навесні шукають трактористів та робітників
Роботодавці навесні шукають трактористів та робітників На Чернігівщині навесні традиційно зріс попит на трактористів та робітників лісогосподарських робіт та сільськогосподарського виробництва. Стабільною залишається потреба роботодавців у водіях, продавцях, кухарях, слюсарях, швачках, електромонтерах, електрогазозварниках, столярах, бухгалтерах, а також підсобних робітниках, охоронниках, вантажниках, прибиральниках. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.
Загалом, протягом січня-березня 2017 року понад 2,6 тис. роботодавців звернулися до центрів зайнятості області за допомогою в підборі кадрів, з них 74,5% завдяки професійному відбору отримали бажаних працівників. Відтак з 9 тис. вакансій зареєстрованих в обласній службі зайнятості укомплектовано 6,7 тис., а це на 23% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
«Протягом І кварталу 2017 року в порівнянні з відповідним періодом минулого року майже на 16% збільшилась кількість роботодавців, які звернулися до центрів зайнятості області за допомогою в підборі кадрів, та на 18% зросла кількість поданих ними вакансій», - зазначила Лідія Падалка.

Інформацію підготувала Валентина Федусь



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 856 | Теги: трактористи, роботодавці, робітники | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar