реклама партнерів:
Головна » 2023 » Січень » 8 » Російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини
18:18
Російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини
Російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини Російські війська продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини та Сумщини з мінометів, артилерії та «Градів».
Про це повідомляє оперативне командування "Північ"

З 14:10 до 14:25 повідомили про 7 приходів, імовірно 6 з міномету 82 мм та 1 ВОГ скинутий з ворожого БпЛА, в районі н.п. Грем'яч, оджено цивільний автомобіль. Втрат серед о/с та техніки немає. Інформація про пошкодження цивільної інфраструктури уточнюється.
З 14:30 до 14:50 повідомили про 11 приходів, імовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Бунякіне. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.
З 16:01 до 16:03 повідомили про 15 приходів, імовірно з РСЗВ, в районі н.п. Вишеньки. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1279 | Теги: російсько-українська війна, Чернігівщина, Обстріли, прикордоння | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar