реклама партнерів:
Головна » 2022 » Січень » 14 » Російський реванш: чи вдасться агресору дестабілізувати Україну
16:52
Російський реванш: чи вдасться агресору дестабілізувати Україну
Російський реванш: чи вдасться агресору дестабілізувати Україну На тлі політичних протистоянь Росія-Захід, де основним до обговорення є питання можливого вторгнення російських військ на Україну, активізувались приховані механізми гібридної війни проти нашої країни.

Зокрема, з 10 січня по Україні прокотилася серія фейкових замінувань, а в ніч з 13 на 14 січня були здійсненні хакерські атаки на сайти Міносвіти, «ДіЯ», МЗС, Мінагрополітики.

Щодо хакерських атак, зокрема, в СБУ вже надали перелік рекомендацій як потрібно реагувати на подібні провокації та зазначили про відновлення роботи державних сервісів.

Без сумніву, метою зазначених провокації є спроби дестабілізувати роботу державних органів та посіяти паніку серед громадян України. Ймовірно, представники п’ятої колони спробують використати ці обставини та організують щось на кшталт акцій протесту.

Події в Казахстані чудово показали, як мирний протест переріс у мародерство та неконтрольовані акти вандалізму і агресії та хто саме виступив «рятівником» для країни.

Саме тоді, коли всі будуть прикуті до екранів телевізорів та спостерігатимуть за подіями, що відбуваються, наш північний сусід може вдатись до неприкритої агресії. Саме так, на жаль, і сталось у далекому 2014 році.

Тож, не дамо Росії взяти реванш та дестабілізувати Україну!



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 6739 | Теги: дестабілізація, пропаганда, війна, Україна, загроза, ескалація, агресія, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar