реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 12 » Розкрито вбивство у Чернігівському районі
12:46
Розкрито вбивство у Чернігівському районі
Розкрито вбивство у Чернігівському районі Під час конфлікту між двома близькими родичами раніше судимий син забив до смерті батька. Підозрюваний затриманий, інформує Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

9 лютого до поліції звернувся голова Мохнатинської сільради Чернігівського району і повідомила про смерть місцевого жителя.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Чернігівського відділення поліції. На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями кримінального характеру. Судмедекспертиза встановила, що причиною смерті стала значна крововтрата і закрита травма грудної клітки з переломами ребер.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліція встановила, що 9 лютого раніше судимий син загиблого на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин завдав батькові множинних ударів руками в область тулуба, від яких той помер на місці.

Зловмисник у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1003 | Теги: Кримінал, вбивство, Чернігівський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar