реклама партнерів:
Головна » 2015 » Серпень » 13 » РУХ закликає Чернігівську обласну прокуратуру розслідувати відновлення пам’ятника Леніну у Семенівці
06:30
РУХ закликає Чернігівську обласну прокуратуру розслідувати відновлення пам’ятника Леніну у Семенівці
РУХ закликає Чернігівську обласну прокуратуру розслідувати відновлення пам’ятника Леніну у Семенівці У місті Семенівка Чернігівської області, прикордонному з Російською Федерацією, яка веде проти України агресивну війну, окупувала Крим та частину Донбасу, антиукраїнські сили встановили пам’ятник В. Ульянову-Леніну. Особі, яка у грудні 1917 року оголосила війну Українській Народній Республіці. Ленін винний в організації масових злочинів проти людяності, вбивств мирного населення у 1917-1922 роках.
Пам’ятник В. Ульянову-Леніну був демонтований у Семенівці громадськістю у лютому 2014 року. Проте, згодом його відремонтували і встановили у центрі міста, біля пам’ятника загиблим у роки колективізації.
Чернігівська обласна організація Народного Руху України засуджує відновлення та встановлення у Семенівці пам’ятника В. Ульянову-Леніну. Це зухвале знущання над пам’яттю мільйонів жертв Українського народу від катів комуністичного режиму.
РУХ закликає Чернігівську обласну прокуратуру негайно розслідувати цей злочин і притягнути винних до відповідальності.
Вимагаємо від Семенівської міської ради негайно прийняти рішення про демонтаж пам’ятника Ульянову (Леніну).
Нагадуємо керівникам Семенівської міськради, що відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» пам’ятники Леніну та іншим діячам комуністичного і нацистського режимів мають бути демонтовані.

Сергій Черняков, голова Чернігівської обласної організації Народного Руху України.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1013 | Теги: Ленін, прокуратура, Семенівка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar