реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 28 » Що для зручності туристів у Чернігові зроблять першочергово
14:46
Що для зручності туристів у Чернігові зроблять першочергово
Що для зручності туристів у Чернігові зроблять першочергово Із залученням фахівців, які вже мають досвід і показали результат, з фаховою аналітикою, масовано і наступально Чернігову варто буде займатися промоцією як міста для туристів орієнтовно з 2020 року. А до того «підтягнути» хоча б найнеобхіднішу туристичну інфраструктуру.

Таку свою позицію Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко озвучував неодноразово. У черговий раз про це зайшла мова на сесії міської ради 26 жовтня, при розгляді питання «Про затвердження змін до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2017 – 2018 роки».

- Туристів вже приїжджає рік від року більше – це абсолютно очевидно. У цьому році туристичні автобуси в нас масово на всіх вихідних. Але моя позиція: допоки не готова туристична інфраструктура хоча б у центрі міста, ми це не форсуємо, щоб не було відтоку туристів, - пояснив він. – Якщо б ми вже сьогодні реально запросили консалтингову компанію, яка би як лікар прописала правильний набір заходів, з правильним фінансуванням – ми би могли отримати, навпаки, негатив. Тобто частина туристів мала би негативні враження, сказала б: «Нема там чого дивитися!», і це пішло би скрізь як загальна думка. Тому ми зараз «підтягуємо» умови для перебування туристів, - сказав міський голова.

Він уточнив, які саме умови вважає першочерговими. Це облаштована та обладнана зручностями зупинкова територія для автобусів поблизу Дитинця. Це нормальні туалети біля Антонієвих печер і біля драмтеатру. Це також і реконструкція «нижнього» Валу, а наступний крок – приведення до ладу Красної площі.

- А вже наступним кроком буде і активна промоція міста – вважає Владислав Атрошенко.

За його словами, така промоція має включати роботу з турагенціями, білборди в аеропортах та інших ключових місцях, телебачення, радіо і багато іншого. Навіть, за прикладом інших туристичних міст, треба буде «прививати» навички гостинності тим, хто працює у сфері прийому туристів.

- Можливо, і за рахунок міста проводити навчання з працівниками готелів: англійська мова, загальна поведінка. Місто в цьому надзвичайно зацікавлене, це обов’язково має бути наступними кроками, - зазначив мер.

Таке просування міста, очевидно, вимагатиме й більше коштів, ніж витрачається на неї зараз. Але це необхідний крок щоби мати реальний ріст – і прикладом цього служать Львів та інші міста, вважає чернігівський міський голова.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 598 | Теги: туристи, Владислав Атрошенко, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar