реклама партнерів:
Головна » 2023 » Лютий » 19 » «Спонтанний прояв доброти». Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Бахмачі
13:57
«Спонтанний прояв доброти». Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Бахмачі
«Спонтанний прояв доброти». Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Бахмачі Вечір вихідного дня зібрав містян на «Спонтанний прояв доброти»…саме під такою назвою проходив благодійний концерт на підтримку ЗСУ, організований МГО «Метаморфози» (керівник Вікторія Іванько).
Але спонтанність – це не про Метаморфози, адже їх допомога ЗСУ є ПОСТІЙНОЮ!!! Той, хто хоче допомогти, той допомагає, зокрема за рахунок власних можливостей або ж ініціатив. Це саме про Метаморфози. Колектив волонтерів цієї організації використовує буквально ВСІ МОЖЛИВОСТІ для досягнення мети – допомогти ЗСУ.
Про це повідомляє Бахмацька школа мистецтв Андрія Розумовського.

"Зал з балконом ледве вміщував бахмачан, які прийшли долучитись до допомоги, комусь довелось навіть споглядати виступи виконавців, стоячи між рядами. Ось аж скільки бажаючих було виявити свою свідому позицію і підтримати добру справу, адже гарні справи - гарно робити разом !!!
Сьогодні Метаморфози об’єднали всіх: і тих, хто був на сцені, і тих, хто був в залі, і тих, хто залишився так би мовити «поза кадром».
Кожен долучився до допомоги: хтось організацією, хтось своєю творчістю, хтось приготував смачнющі смаколики, які вже стали традиційними на всіх благодійних ярмарках, хтось задонатив коштами, підприємці міста долучились до лотів для лотереї, а команда волонтерів «поза кадром» долучилась, як завжди, самовідданою працею.
Кожен з нас бодай на мить став ВОЛОНТЕРОМ І від цього трепетно і приємно, адже сьогодні ми вкотре стали надійним тилом для наших захисників, так званим «тиловим фронтом». Ми вкотре довели нашу вдячність воїнам за можливість жити і працювати, бути вдома, ходити по рідній землі, зустрічати ранки в рідних домівках, пити каву з улюбленої чашки на власній кухні…
Катя Кобзій разом з колегою,як ведучі заходу,зачарували з перших хвилин душевністю дійства.
Учасники концерту щирістю та професійністю виконання подарували незабутні емоції, а деякі – розчулили до сліз.
Вдячність місцевим артистам : вихованцям та викладачам школи мистецтв імені Андрія Розумовського (директор Вікторія Луценко), хореографічним колективам Ліра Денс та ВІВА під керівництвом Ірини Лященко та Олени Горбатюк.
Ми, Українці можемо все! Сила в єдності та щирому, чуттєвому серці. Українці - Нація Героїв!", йдеться у повідомленні.







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2397 | Теги: концерт, благодійність, ЗСУ, Бахмач | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar