реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 11 » Справу Савченко-Рубана продовжать розглядати в суді Чернігівської області
18:58
Справу Савченко-Рубана продовжать розглядати в суді Чернігівської області
Справу Савченко-Рубана продовжать розглядати в суді Чернігівської області Справу депутата Верховної Ради Надії Савченко (позафракційна) і голови організації «Офіцерський корпус» Володимира Рубана розглядатиме суд Чернігівського району Чернігівської області. Таке рішення щодо підсудності справи ухвалив Верховний суд.

Прокуратура клопотала про передачу даної справи Справу «Савченко — Рубана» про підготовку теракту хочуть перенести зі Слов’янська в Чернігів зі Слов'янського міського районного суду Донецької області у Чернігівський районний суд Чернігівської області. При цьому сторона захисту клопотала про передачу справи до Печерського районного суду Києва.

При цьому 6 лютого в Слов'янському суді вже пройшло перше підготовче засідання у справі Савченко і Рубана.

Савченко затримали 22 березня у Верховній Раді після того, як парламент зняв з неї недоторканність. Її разом Рубаном звинувачують у підготовці захоплення державної влади, а також у посяганні на життя державного діяча, підготовці теракту, сприянні терористичній організації і незаконному поводженні зі зброєю.
У кінці січня адвокат АО Barristers Олександр Тананакин повідомив, що справу «Савченко-Рубана» розглядатимуть у суді Слов'янська Адвокат: Справу «Савченко — Рубана» розглядатимуть у Словʼянську.

За матеріалами: thebabel.com



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1106 | Теги: Савченко-Рубан, офіцерський корпус, суд | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar